25 g mielių,
400 g miltų,
7 šaukštų aliejaus,
1 šaukštelio cukraus pudros,
600 g konservuotų pomidorų,
250 g mocarelos sūrio,
150 g kumpio,
100 g alyvuogių be kauliukų,
prieskoninių žalumynų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Tešlai skirtas mieles ir cukraus pudrą ištirpinkite 250 ml šilto vandens. Po to suberkite miltus, įpilkite šaukštą aliejaus, išminkykite tešlą ir palikite valandą šiltoje vietoje. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių temperatūros. Tešlą padalykite į 16 gabaliukų ir iškočiokite mažas picas. Paplotėlius sudėkite į riebalais išteptą skardą, kiekvieną paplotį patepkite likusiu aliejumi.
Ant paplotėlių viršaus dėkite trintų pomidorų, pabarstykite druska ir pipirais. Sūrį supjaustykite griežinėliais, kumpį - juostelėmis. Ant vienų paplotėlių dėkite sūrio griežinėlių, ant kito kumpio, o ant trečio - alyvuogių. Papuoštas picas pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 12 min. Iškepusias pabarstykite šviežiais žalumynais.