Agrastų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agrastų padažas


INGREDIENTAI:

1 l agrastų,
2 svogūnų,
1 šaukšto aliejaus,
3 šaukštų vandens,
1 skiltelės česnako,
2 cm gabaliuko imbiero šaknies,
2 šaukštelių kario,
2 šaukštų citrinų sulčių,
2 šaukštų vyno acto,
žiupsnelio cinamono,
1 stiklinės cukraus,
100 ml razinų.


GAMINIMAS:

Česnaką ir svogūnus supjaustykite mažais gabaliukais, 5 minutes pakaitinkite aliejaus ir vandens mišinyje ant lėtos ugnies, kad neparuduotų. Suberkite karį ir maišydami pakaitinkite dar 2 minutes. Sudėkite agrastus, tarkuotą imbierą, cinamoną, cukrų, supilkite actą ir citrinų sultis.

Išmaišykite ir virkite, kol uogos suvirs, padažas sutirštės. Tada sumeskite razinas ir pavirkite dar 5 minutes. Karštą padažą supilkite į mažus stiklainius. Laikykite šaldytuve. Padažas tinka prie vištienos ir kiaulienos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668