Vištiena su pikantišku padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su pikantišku padažu


INGREDIENTAI:

6 vištienos gabaliukų be kaulo (apie 900 g),
1 nedidelio raudonojo svogūno,
1,5 šaukšto alyvuogių aliejaus,
250 g pievagrybių,
2 šaukštų kario pastos,
400 ml kokosų pieno,
200 ml vištienos sultinio,
100 g datulių be kauliukų,
kelių šakelių čiobrelių (tinka ir džiovinti),
2 bananų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Smulkintą svogūną 3 min. kepinkite keptuvėje, tada sudėkite į keturias dalis pjaustytus grybus ir kepkite 5 min. Sudėkite likusius produktus (išskyrus bananus): kubeliais pjaustytą vištieną, smulkintas datules, kario pastą, supilkite sultinį, kokosų pieną, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais ir troškinkite apie 15 min.

Tuomet sudėkite griežinėliais pjaustytus bananus ir patroškinkite 5 min. Papuoškite čiobrelių šakelėmis. Skanu su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668