Apkepas su kukuliais receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepas su kukuliais


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

1/2 agurko,
1/2 raudonosios paprikos,
60 g alyvuogių be kauliukų,
250 g varškės,
600 g maltos jautienos,
1 kiaušinio,
1/2 ryšelio krapų,
2 šaukštų sviesto,
2 šaukštų aliejaus,
5 didesnių bulvių,
3 šaukštų tarkuoto sūrio,
petražolių,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Agurką ir paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabaliukais. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Varškę dėkite į marlę ir gerai nuspausakite skystį. Prieskoninius žalumynus susmulkinkite. Maltą mėsą dubenyje sumaišykite su varške, paprikos gabaliukais, agurku, alyvuogėmis, kiaušiniu, smulkintomis petražolėmis, krapais, druska, pipirais. Iš gauto mišinio padarykite 12 mėsos rutuliukų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite maltinių rutuliukus iš visų pusių. Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę kur kepėte maltinius ir lengvai apkepkite. Po to paimkite kepimo indą, jį sutepkite riebalais ir sudėkite pusę bulvių, ant jų maltinių rutuliukus ir juos uždenkite likusiomis bulvėmis. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 10-20 min.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668