Kepti ėriukų šonkauliukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti ėriukų šonkauliukai


INGREDIENTAI:

3-4 kg ėriukų šonkaulių (16 kauliukų),
druskos,
pipirų,
maltų paprikų,
aliejaus.

P a d a ž u i:
1 stiklinė jautienos sultinio,
1 šaukštas miltų,
kepsnio sultys.


GAMINIMAS:

Mėsą įtrinkite prieskoniais, susukite į ritinėlį, padėkite ant kepimo skardos, aptepkite aliejumi ir apvyniokite folija, kad kepdama neapdegtų. Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 2 valandas.

Kepdami kartkartėmis atidenkite foliją ir apliekite mėsą aliejumi. Paruoškite padažą: į jautienos sultinį supilkite kepsnio sultis ir įmaišykite miltų. Keptus šonkaulius patiekite su padažu ir daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668