2 gabaliukų menkių filė (apie 300 g),
1 svogūno,
po pusę žalios ir
raudonos saldžiųjų paprikų,
2,3 pomidorų,
pusės citrinos sulčių,
400 ml kokosų pieno,
2 šaukštelių saldžiosios paprikos.
GAMINIMAS:
Menkių filė supjaustykite apydidžiais gabalais, pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis (keliais lašeliais kiekvieną gabaliuką). Supjaustykite svogūną, paprikas, pomidorus. Svogūną pakepkite, paskui sudėkite paprikas, dar vėliau - pomidorus. Maždaug po 10 minučių pusę daržovių išimkite, likusias tolygiai paskirstykite.
Ant viršaus sudėkite žuvį, tada - likusias daržoves. Supilkite kokosų pieną, suberkite papriką. Viską užvirinkite, paskui sumažinkite ugnį, uždenkite ir palikite troškintis. Maždaug po 15 minučių paragaukite, įspauskite dar citrinos sulčių, įberkite druskos - visko pagal skonį (neturi būti nei rūgštu, nei sūru). Valgykite su ryžiais arba balta duona.