Pyragėliai su malta mėsa receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragėliai su malta mėsa


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

500 g bemielės sluoksniuotos tešlos,
300 g maltos jautienos,
geltona saldžioji paprika,
svogūnas,
šviežių petražolių,
3 šaukštai pomidorų tyrės,
prieskonių mišinio maltai mėsai,
kiaušinio trynys,
pieno,
aliejaus,
druskos ir
pipirų.

GAMINIMAS:

Tešlą palaikykite kambario temperatūroje, kad atšiltų. Smulkiai supjaustykite svogūną. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai apkepkite svogūnus ir paprikas, sudėkite faršą, pabarstykite prieskoniais, įmaišykite pomidorų tyrę, trumpai patroškinkite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kapotomis petražolėmis.

Kiaušinio trynį suplakite su pienu ir žiupsneliu druskos. Išpjaukite iš tešlos maždaug 15 cm skersmens apskritus paplotėlius, dar šiek tiek pakočiokite, kad tešla būtų plonesnė. Dėkite ant paplotėlio šaukštą įdaro, kraštus patepkite kiaušinio tryniu, sulenkite pusiau, užspauskite kraštą šakute. Pyragėlį patepkite plaktu kiaušiniu. Sudėkite pyragėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kepkite 15-20 minučių 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Tiekite su karštu sultiniu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668