Triušienos vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušienos vyniotinis


INGREDIENTAI:

1 triušis (apie 1,5 kg),
450 g rūkytos kiaulienos šoninės,
75 g sviesto,
čiobrelių,
pipių mišinio,
muskatų,
druskos.



GAMINIMAS:

Nupjaukite triušio kojas, o iš likusios dalies išimkite kaulus. Mėsą įtrinkite prieskoniais, vieną pusę patepkite sviestu. Susukite vyniotinį, perriškite jį ilgomis šoninės juostelėmis ir suvyniokite į foliją.

Paruoštą vyniotinį palaikykite 4-6 val., paskui kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 min. Tada foliją atidenkite, aplaistykite kepsnį susidariusiu skysčiu ir kepkite dar 15 min. Vyniotinį patiekite šaltą sų įvairiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668