2 prinokę avokadai,
1 citrina,
3 stiklinės daržovių sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
4 šaukšt. raudonųjų ikrų,
pora šakelių krapų,
druskos,
maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Avokadus nuplaukite, a[lupkite ir išimkite kaukiukus. Citriną nuplikykite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite. Kelis citrinos griežinėlius atpjaukite ir palikite papuošimui, o iš likusios dalies išspauskite sultis ir supilkite ant avokadų.
Avokadus sutrinkite į košę. Sumaišykite su grietine, o paskui su šaltu daržovių sultiniu. Įdėkite druskos ir pipirų. Pašildykite, bet neužvirinkite. Prieš patiekiant sriubą papuoškite krapais ir citrinos griežinėliu, ant kurio uždėkite šaukštelį raudonųjų ikrų. Sriubą galima patiekti ir šaltą.