Apkepas su žuvimi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkepas su žuvimi


INGREDIENTAI:

pakelio sluoksniuotos bemielės ar mielinės tešlos,
700-800 g šviežios lašišos filė,
pakelio šaldytų špinatų,
gabaliuko sviesto,
druskos,
citrininių prieskonių žuviai,
citrinos.


GAMINIMAS:

Lašišą apšlakstykite citrinų sultimis ir palaikykite 20 min. Atšildytą tešlos lakštą padalykite perpus. Ant vienos dalies dėkite lašišos filė gabalą, užbarstykite druskos, citrininių prieskonių. Šaldytus špinatus dėkite į keptuvę ir šiek tiek pakepinkite su sviestu.

Paruoštų špinatų sluoksnį dėkite ant žuvies. Antru tešlos lakštu uždenkite špinatus, kad neišbėgtų sultys, visus kraštelius gražiai užlankstykite pynele. Apkepą dėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, pašaukite į 170 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 40 minučių, kol įgaus auksinę spalvą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668