Žiedinių kopūstų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žiedinių kopūstų apkepas


INGREDIENTAI:

1 nedidelio žiedinio kopūsto,
1/2 stiklinės žaliųjų žirnelių,
3 didelių virtų bulvių,
1 mėlynojo svogūno,
80 g rūkytos šoninės,
2 kiaušinių,
1 šaukšto miltų,
žiupsnelio druskos,
citrinpipirių,
krapų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Kopūstą supjaustykite žiedynukais, išvirkite pasūdytame vandenyje, nuvarvinkite. Sumaišykite su žirneliais. Bulves supjaustykite griežinėliais, svogūną ir šoninę - šiaudeliais. Juos apkepkite ir sudėkite į kepimo formą. Ant viršaus - kopūstus, paskui bulves, užpilkite su miltais, druska ir citrinpipiriais suplaktus kiaušinius.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels. Prieš patiekdami pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis: krapais, petražolėmis. Prieskoniais galima barstyti atskirus apkepo sluoksnius. Nepamirškite, kad bulvės kur kas labiau nei kiti produktai sugeria druską ir prieskonius, todėl svarbu jų nepadauginti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668