800 g jautienos,
100 g migdolų plokštelių,
150 g džiovintų slyvų,
100 g džiovintų persikų,
50 g razinų,
5 svogūnai,
500 ml mėsos sultinio,
2 morkos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 česnakų skiltelės,
šaukštelis cinamonų,
šaukštelis tarkuotų muskatų,
šaukštelis kario,
šviežių kalendrų ryšulėlis,
druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Česnakų skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kalendras nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintus česnakus.
Suberkite tarkuotus muskatus, cinamonus ir maišant truputį pakepinkite. Sudėkite morkas, mėsos gabalėlius ir maišant kepinkite, kol gražiai apskrus. Viską sukrėskite į troškintuvą, supilkite sultinį ir ant silpnos ugnies virkite apie valandą.
Sudėkite svogūnus, kalendras, džiovintas slyvas, persikus, suberkite razinas, karį ir troškinkite dar apie 45 min. Jeigu sultinys išgaruos, įpilkite šiek tiek vandens. Prieš tiekiant pabarstykite keptuvėje be riebalų skrudintomis migdolų plokštelėmis.