Jautienos troškinys su prieskoniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos troškinys su prieskoniais


INGREDIENTAI:

800 g jautienos,
100 g migdolų plokštelių,
150 g džiovintų slyvų,
100 g džiovintų persikų,
50 g razinų,
5 svogūnai,
500 ml mėsos sultinio,
2 morkos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 česnakų skiltelės,
šaukštelis cinamonų,
šaukštelis tarkuotų muskatų,
šaukštelis kario,
šviežių kalendrų ryšulėlis,
druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Česnakų skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Kalendras nuplaukite, nuvarvinkite ir smulkiai sukapokite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais šiaudeliais. Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintus česnakus.

Suberkite tarkuotus muskatus, cinamonus ir maišant truputį pakepinkite. Sudėkite morkas, mėsos gabalėlius ir maišant kepinkite, kol gražiai apskrus. Viską sukrėskite į troškintuvą, supilkite sultinį ir ant silpnos ugnies virkite apie valandą.

Sudėkite svogūnus, kalendras, džiovintas slyvas, persikus, suberkite razinas, karį ir troškinkite dar apie 45 min. Jeigu sultinys išgaruos, įpilkite šiek tiek vandens. Prieš tiekiant pabarstykite keptuvėje be riebalų skrudintomis migdolų plokštelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668