1,5 kg kiaulienos,
3 kiviai,
maltų juodųjų pipirų,
druskos (geriausia jūros),
kiaulienos ir kitokių mėgstamų prieskonių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite gabalėliais, pamuškite ir įpjaukite juose "kišenaites". Du kivius nulupkite ir sutrinkite į tyrelę. Mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais bei prieskoniais. Vieną nuluptą kivį supjaustykite griežinėliais. Kiaulienos gabalėlius iš visų pusių aptepkite kivių tyre.
Į vidų įdėkite kivių griežinėlių. Kiekvieną paruoštą gabalėlį atskirai įsukite į foliją ir palaikykite šaldytuve mažiausiai 3 valandas (galima net visą naktį). Kepkite įkaitintoje 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 minutes. Patiekite su kiviais.