4 sūdytų sardinių,
4 kiaušinių,
4 virtų bulvių,
2 svogūnų galvučių,
4 valgomųjų šaukštų miltų,
300 mililitrų grietinės,
sviesto,
2 valgomųjų šaukštų maltų džiūvesėlių,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Išdarinėtas sūdytas sardines sumalkite. Svieste pakepinkite susmulkintus svogūnus. Į sardinių masę sudėkite svogūnus, įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę. Suberkite miltus ir džiūvesėlius, paskaninkite pipirais ir visus produktus kruopščiai sumaišykite.
Kepimo skardą sutepkite sviestu. Į kepimo skardą sluoksniais sudėkite sardines ir smulkiai supjaustytas bulves; viršutinis sluoksnis turi būti sardinių. Ant sardinių užtarkuokite sviesto. Paruoštą patiekalą pašaukite į orkaitę, patiekite su ištirpintu sviestu ir susmulkintais žalumynais.