200 gramų jūros ešerio filė,
3 valg. šaukštų konservuotų pupelių,
2 valgomųjų šaukštų žirnelių,
1 bulvės,
2 agurkų,
1 pomidoro,
2 morkų,
1 kalafioro,
2 valgomųjų šaukštų majonezo,
juodųjų pipirų žirnelių,
lauro lapelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Jūros ešerį išvirkite pasūdytame vandenyje. Į sultinį sudėkite supjaustytą morką, žalumynus, lauro lapelius ir juodųjų pipirų žirnelius. Atšaldytą žuvį supjaustykite gabalėliais. Bulvę su lupenomis ir morką išvirkite pasūdytame vandenyje, nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais.
Pasūdytame vandenyje apvirkite kalafiorą, o tada jį susmulkinkite žiedynais. Pomidorą supjaustykite skiltelėmis, o agurkus - šiaudeliais. Sumaišykite žuvį, bulves, morkas, kalafiorus, pomidorus, agurkus, žirnelius ir pupeles, paskaninkite majonezu. Mišrainę sukrėskite į gilų indą, papuoškite morkų griežinėliais, agurko skiltelėmis ir žalumynais.