Jogurto ir fetos padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jogurto ir fetos padažas


INGREDIENTAI:

200 g špinatų,
250 g tiršto natūralaus jogurto,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų smulkintų krapų,
200 g fetos,
1 šaukštelio tarkuotos citrinų žievelės,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Špinatus nuplaukite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Visas sudedamąsias dalis sutrinkite trintuvu ar kombainu, kad masė būtų vientisa. Atšaldykite. Į visus padažus, kurių sudėtyje yra rūgščių sudedamųjų dalių, galima įdėti arbatinį šaukštelį cukraus ar skysto medaus.

Tai nepasaldins padažo, bet sušvelnins rūgštumą ir sustiprins kitus skonius. Paprastai į jogurto padažus dedama daug prieskoninių žalumynų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668