Karštos antienos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštos antienos salotos


INGREDIENTAI:

400 g anties krūtinėlės,
įvairių salotų (pekininių kopūstų, "Iceberg", gražgarsčių ar pan.),
250 g vyšninių pomidorų,
svogūnas,
100 g skrudintų kedrinių pinijų, galima ir moliūgų sėklų,
druskos, pipirų pagal skonį.

P a d a ž u i:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas balzaminio vyno,
druskos,
cukraus,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Prieskoniais pagardintą anties krūtinėlę pirmiausia kepkite padėjus ant odelės pusės. Kai odelė pasidarys traški, mėsą apsukite. Filė dar galima 10 min., pakepti keptuvėje ant nedidelės ugnies arba pašauti į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros.

Sumaišykite pjaustytus salotų lapus, puselėmis supjaustytus pomidorus ir susmulkintus svogūnus. Sumaišytą padažą užpilkite ant salotų, dėkite anties ktūtinėlę ir pabarstykite riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668