Braškių su migdolais apkepėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių su migdolais apkepėlės


INGREDIENTAI:

0,5 kg braškių,
3 kiaušinių,
2 šaukštų cukraus,
3 šaukštų "Amareto" likerio,
2 šaukštų migdolų plokštelių,
1 šaukšto cukraus pudros,
žiupsnelio druskos,
sviesto.


GAMINIMAS:

Švariai nuplaukite braškes, jei norite - galite perpjauti pusiau. Keturias užkepėlių formeles ištepkite sviestu. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus, įbėrus žiupsnelį druskos, išplakite iki standžių putų. Trynius sumaišykite su cukrumi ir gerai išplakite.

Tuomet į trynių masę įpilkite likerį bei atsargiai įmaišykite standžias baltymų putas. Formelėse lygiomis dalimis paskirstykite uogas, ant jų užpilkite kiaušinių kremą ir pašaukite 12 min. į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Tuo metu keptuvėje be riebalų apskrudinkite migdolus. Prieš patiekiant apkepėlę pabarstykite migdolais ir cukraus pudra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668