Jautienos griežinėliai su daržovėmis ir krienų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos griežinėliai su daržovėmis ir krienų padažu


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
500 g morkų,
1/2 saliero šaknies,
1 poras,
3 svogūnai,
ryšelis petražolių,
800 g bulvių,
krienų,
150 ml grietinėlės,
75 g riebios grietinės.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite, įdėkite į verdantį vandenį ir, pasūdę bei pagardinę pipirais, virkite maždaug 2 valandas. Nuplautas ir nuvalytas daržoves supjaustykite šiaudeliais arba žiedais, svogūnus - skiltelėmis. Sukapokite petražoles. Bulves nuskuskite, nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Visas daržoves sudėkite į puodą su mėsa praėjus pusantros valandos nuo virimo pradžios ir pusvalandį pavirkite kartu.

Išplakite grietinėlę, įmaišykite į ją grietinę ir krienus, įberkite druskos ir pipirų. Mėsą išimkite iš sultinio, supjaustykite plonais griežinėliais. Į lėkštes sudėkite daržoves, ant jų - jautienos griežinėlius. Apliekite sultiniu, pagardinkite šaukšteliu padažo ir pabarstykite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668