Kopūstų apkepas su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų apkepas su varške


INGREDIENTAI:

400 g žiedinių kopūstų,
2 kiaušinių,
1/2 stiklinės tarkuoto kietojo sūrio,
200 g neriebios varškės,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:


kopūstą išskirstykite nedideliais žiedynais, išvirkite, sukapokite ir sumaišykite su kiaušiniais, sūriu, pertrinta varške. Masę pagal skonį pasūdykite, gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu išteptą ugniai atsparų indą. Kepkite maždaug 25 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių. Apkepą, apibarstykite žalumynais, patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668