Itališka jautiena su pomidorų padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka jautiena su pomidorų padažu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 1/2 kg jautienos šoninės,
200 ml sauso baltojo vyno,
3 rozmarinų šakelės,
40 ml alyvuogių aliejaus,
800 g pomidorų,
3 česnakų skiltelės,
60 g alyvuogių be kauliukų,
10 g bazilikų,
3 g čiobrelių,
šaukštelis druskos.

GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite stambiais gabalais, pamerkite į baltojo vyno bei rozmarinų marinatą ir valandą palaikykite. Marinatą nupilkite, o rozmarinai tegul lieka ant mėsos. Gabalėlius apdžiovinkite. Ant kaitrios ugnies gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite mėsą. Stipriai maišydami apkepinkite ją iš visų pusių.

Pomidorus perliekite verdančiu vandeniu, tuomet nulupkite ir sutrinkite elektriniu plaktuvu. Į pomidorų tyrę sudėkite grūstus česnakus, smulkintus bazilikus, čiobrelius ir alyvuogių puseles. Padažą krėskite ant mėsos, pasūdykite ir troškinkite 30-40 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668