Kiaulienos nugarinė su karštomis raudonųjų kopūstų salotomis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos nugarinė su karštomis raudonųjų kopūstų salotomis


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

500 g kiaulienos nugarinės,
1 valg. šaukštą aliejaus,
1 valg. šaukštą medaus,
1 val. šaukštas aštrių mėsos prieskonių,
akmens druskos malūnėlyje.

S a l o t o m s:
2 valg. šaukštai aliejaus,
1 didelio svogūno, supjaustyto griežinėlis,
1 lauro lapo,
800 ml (apie 400 g)raudonojo kopūsto, pjaustyto griežinėliais,
1 žaliojo obuolio, pjaustyto juostelėmis,
150-200 ml raudonojo vyno,
1 cinamono lazdelės,
15 gvazdikėlių,
1 arb. š. cukraus,
1 arb. šaukštelis balzamiko acto,
akmens druskos malūnėlyje.


GAMINIMAS:

Visus salotų ingredientus (išskyrus balzamiko actą) sudėkite į didelę keptuvę ir kaitinkite, kol jie užvirs, o vėliau troškinkite apie 35 min. Pabaigoje supilkite balzamiko actą ir pavirkite dar kelias minutes. Jei norite, galite paskaninti druska.

Tuo tarpu, pakepkite iš abiejų pusių mėsą. Jos paviršių patepkite medumi, pabarstykite prieskoniais ir druska. Kepkite orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje apie 15 min. (priklausomai nuo mėsos minkštimo). Tada suvyniokite keptą mėsą į foliją ir palaikykite 5 min. Patiekite su karštomis kopūstų salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668