Aguročių ir pomidorų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguročių ir pomidorų apkepas


INGREDIENTAI:

250 g sluoksniuotos tešlos,
3 aguročiai,
2 pomidorai,
šaukštelis džiovintų raudonėlių,
2 kiaušiniai,
150 ml grietinės,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą ir tieskite į 24 cm skersmens kepimo formą. Aguročius bei pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Daržoves lygiu sluoksniu išdėliokite ant tešlos: pomidorus viduryje, o aguročius iš kraštų. Apibarstykite raudonėliais. Kiaušinius išplakite, sukrėskite grietinę, įberkite druskos, pipirų ir likusius raudonėlius.

Viską išmaišykite ir šiuo mišiniu apliekite daržoves. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros, šaukite apkepą ir kepkite 20 minučių viduriniame lygmenyje. Kepinį praaušinkite, supjaustykite porcijomis, tiekite šiltą su pipirnių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668