Briedžiukai (ežiukai) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Briedžiukai (ežiukai)


INGREDIENTAI:

3 stiklinės miltų,
vandens,
druskos,
100 g sviesto ar lašinių,
grietinės.


GAMINIMAS:

Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla. Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją puse braukiant padaromi raštuoti vamzdeliai. Stipriau spaudžiant, briedžiukai būna plonesni, greičiau išverda ir esti skanesni. Taip pat jie bus skanesni ir minkštesni, į tešla įmaišius truputį varškės.

Pagaminti briedžiukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir 8—10 min verdami. Išvirę išgriebiami, nuvarvinami, sudedami į pusdubenį ir užpilami sviestu su grietine arba spirgučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668