350 g neriebios maltos kiaulienos,
1 česnako skiltelės,
2 vidutinio dydžio cukinijų,
1 svogūno,
5 bulvių,
1 baklažano,
2 raudonųjų saldių paprikų,
500 g pomidorų,
šiek tiek aliejaus,
2 džiovintų aitriųjų paprikų ankščių,
žiupsnelio druskos,
2 šaukštų tarkuoto "Džiugo" arba parmezano sūrio.
GAMINIMAS:
Mėsą pakepinkite aliejuje su sutraiškytais česnakais ir smulkiai sukapotais svogūnais. Sudėkite kubeliais supjaustytas cukinijas, bulves, paprikas, baklažaną ir trumpai patroškinkite. Tada sudėkite pjaustytus pomidorus ir sutrintas džiovintas aitriąsias paprikas (be sėklelių).
Pagal skonį pasūdykite ir virkite uždengus dangčiu ant vidutinio stiprumo ugnies maždaug 30 min. kartkartėmis pamaišant. Baigiant ruošti, įberkite sūrio ir patiekite.