450 g anties krūtinėlės (tinka ir vištienos),
200 g svogūnų,
3 smulkintų česnako skiltelių,
200 g geltonos paprikos,
200 g raudonos paprikos,
4 šaukštų razinų,
150 g ryžių,
2 stiklinių sultinio,
0,5 šaukštelio ciberžolės,
1/3 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustykite svogūnų. Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis. Mėsą pakepinkite aliejuje, o po to sudėkite svogūnus.
Dedate paprikas, razinas, česnaką ir ryžius. Kepkite toliau, kol ryžiai taps skaidrūs, tada užpilkite sultiniu. Sudėkite prieskonius ir troškinkite dar 40-50 min., kol suminkštės mėsa.