Po 1 vidutinio dydžio žiedinį kopūstą "Romanesco" (nebūtinai),
žiedinį kopūstą,
brokolį,
300 g virto kumpio, supjaustyto kubeliais,
300 g sūrio, supjaustyto kubeliais,
2 raudonųjų saldžiųjų paprikų,
1 skardinės konservuotų,
1 stiklinės šviežių (konservuotų) žirnelių,
250 g salotų majonezo,
po žiupsnelį druskos bei
šviežiai maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Žiedinį kopūstą išskirstykite smulkesniais žiedynėliais, išvirkite sūdytame vandenyje, po to perliekite šaltu vandeniu ir atvėsinkite. Šaltas daržoves atsargiai sumaišykite su kumpiu, sūriu, smulkinta paprika, kukurūzais, žirneliais ir majonezu.
Pagardinkite druska, pipirais ir maždaug 4 val. palikite vėsioje vietoje. Kiekvienos rūšies kopūstus galima virti atskirose puoduose - tuomet spalvos bus gražesnės. Jei nėra kopūstų "Romanesco", išsivirkite daugiau žiedinių kopūstų bei brokolių.