1 rišelio ridikėlių,
1 salotų gūžės,
1 obuolio,
1 kriaušės,
1 mandarino,
1 morkos,
1 geltonos paprikos,
4 vyšninių pomidorų,
braškių.
P a d a ž u i:
7 mandarinų,
1 konservuoto persiko,
1 čili pipiriuko,
1 svogūno,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Salotų lapus suplėšykite. Obuolį kriaušę ir braškes supjaustykite skiltelėmis, ridikėlius - skridinėliais, morką ir papriką - šiaudeliais. Kiekvieną pomidorą perpjaukite į 4 dalis. Padažui nulupkite mandarinus, susmulkinkite, pertrinkite per sietelį.
Įdėkite smulkiaipjaustytus persiką, ananasą, čili pipiriuką ir svogūną, įberkite druskos ir pipirų. Likusį mandariną nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, kiekvieną perpjaukite perpus. Sumaišykite su likusiais produktais. Salotas apliekite paruoštu padažu ir išmaišykite.