Alyvuogių užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Alyvuogių užtepėlė


INGREDIENTAI:

100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
2 šaukštai kaparėlių,
skiltelė česnako,
100 ml alyvuogių aliejaus,
šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių,
druskos,
stambiai maltų juodųjų pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Sudėkite į virtuvės kombainą alyvuoges, kaparėlius ir česnaką, maišykite, kol susidarys vientisa masė. Maišant plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Pagardinkite padažą citrinų sultimis, druska ir pipirais. Tiekite su skrudinto batono riekelėmis papuošus petražolės lapeliu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668