Avokadų ir lašišos užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų ir lašišos užkandėlė


INGREDIENTAI:

400 g tepamojo varškės sūrelio,
2 avokadai,
100 g sūdytos lašišos,
agurkas,
skiltelė česnako,
pusė citrinos,
druskos.


GAMINIMAS:

Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kaulus, išskobkite minkštimą, apšlakstykite citrinų sultimis, įberkite žiupsnelį druskos, sutrinkite iki vientisos masės. Agurką perpjaukite išilgai į keturias dalis, nupjaukite dalį minkštimo su sėklomis, supjaustykite nedideliais kubeliais, sudėkite į sietelį, kad šiek tiek nusivarvėtų.

Į tepamąjį varškės sūrelį išspauskite česnaką, išmaišykite. Jei reikia, dar pasūdykite. Nedideliais gabalėliais supjaustykite lašišą. Į neaukštą stiklinę sluoksniais sudėkite varškės sūrelį, agurkus, lašišą ir avokadų tyrę. Užberkite nutarkuotų citrinų žievelių, papuoškite petražolių ar krapų šakele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668