Prancūziškas batonas,
200 g šaldytų tigrinių virtų krevečių,
gabalėlis rūkytos šoninės,
50 g sviesto,
skiltelėčesnako,
pusė šaukštelio prieskoninių žolelių mišinio.
GAMINIMAS:
Sviestą palaikykite šiltai, išspauskite česnaką, įberkite prieskoninių žolelių, išsukite. Batoną supjaustykite maždaug 1 cm storio riekelėmis, patepkite sviestu, sudėkite į skardą ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite, kol riekelės gražiai apskrus.
Krevetes atšildykite, šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Apsukite krevetę šonine, persmeikite mediniu pagaliuku, sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje. Lėkštėje išdėliokite skrudintos duonos riekeles, ant kiekvienos uždėkite krevečių su šonine.