Lašišų karpačas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišų karpačas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

400 g lašišų filė,
apelsino sulčių,
gabalėlis imbiero šaknies,
2 šaukštai austrių padažo,
šaukštelis rudojo cukraus,
50 ml brendžio,
nutarkuotų pusės citrinos žievelių,
2 skiltelės česnako,
gabalėlis aitriosios paprikos ankšties.

P a p u o š t i:
citrinų griežinėlių,
svogūnų laiškų.

GAMINIMAS:

Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir truputį pašaldykite kameroje - bus lengviau pjaustyti. Užšaldytą lašišą supjaustykite plonyčiais griežinėliais, juos po vieną sudėkite į plokščią negilų indą. Paruoškite marinatą: aitriąją papriką perpjaukite per pusę, iškrapščius sėklytes, susmulkinkite. Imbiero šaknį nulupkite, sutarkuokite.

Česnakų skilteles nulupkite ir susmulkinkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir sumaišykite su austrių padažu, aliejumi, nutarkuotomis citrinos žievelėmis, brendžiu, cukrumi ir visais prieskoniais. Marinatu užpilkite lašišų filė ir per naktį palaikykite. Tiekite nuvarvinus marinatą su citrinų griežinėliais, žalumynais ir skrudintos baltos duonos riekelėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668