Vištienos sriuba su šviežiu pesto padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos sriuba su šviežiu pesto padažu


INGREDIENTAI:

3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 morkos,
1 vištienos krūtinėlės (apie 230 g),
česnako skiltelės,
5 puodelių vištienos sultinio,
1,5 šaukštelio džiovintų mairūnų,
170 g stambiai supjaustytų špinatų,
skardinės konservuotų pupelių,
1/2 puodelio tarkuoto Parmezano sūrio,
šviežių baziliko lapų,
maltų juodųjų pipirų,
baltos duonos arba bandelių skrebučiams.


GAMINIMAS:

Morkas supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite morkas ir vištieną. Maišykite ir kepkite tol, kol vištiena švelniai paruduos (apie 3-4 min.). Į puodą sudėkite apkeptą vištieną su morkomis, įdėkite česnako, įberkite mairūnų, supilkite sultinį ir virkite apie 5 min., kol vištiena išvirs.

Išgriebkite vištieną ir palikite atvėsti. Į puodą sumeskite špinatus ir pupeles, virkite apie 5 min. Pasiruoškite padažą. Šaukštą alyvuogių aliejaus, Parmezano sūrį ir baziliką sutrinkite. Galite įpilti šiek tiek vandens.

Supjaustykite vištieną mažais gabalėliais ir kartu su paruoštu pesto padažu sudėkite į puodą. Pagardinkite pipirais. Viską pakaitinkite. Baltos duonos ar bandelių riekutes supjaustykite smulkiais kubeliais ir paskrudinkite. Sriubą patiekite su skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668