Ryžiais įdarytas starkis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžiais įdarytas starkis


INGREDIENTAI:

1 starkis (1,5 kg),
250 g ryžių,
2 virtos morkos,
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
truputis žuvų prieskonių,
druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
1/2 stiklinės pieno,
1/2 stiklinės baltojo vyno,
truputis žuvų prieskonių,
druskos,
krapų.


GAMINIMAS:

Žuvį išvalykite ir pro prapjautą pilvo ertmę atsargiai išimkite mėsą, nunerdami odą. Ją atskirkite nuo kaulų. Žuvį sumalkite kartu su morkomis ir svogūnu. Ryžius išvirkite, įberkite prieskonių, sudėkite susmulkintus česnakus. Ryžius sumalkite su žuvimi. Į starkį prikimškite įdaro.

Masės nepridėkite per daug, nes verdant oda gali suplyšti. Įdarytą žuvį dėkite į šaltą sūdytą vandenį ir išvirkite. Paruoštą starkį galima patiekti ir šaltą, ir karštą. Jei ketinate žuvį patiekti šaltą, ją atvėsinti reikėtų neišėmus iš sultinio. Prieš patiekdami pagardinkite paruoštu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668