Karpis su šampanu ir pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karpis su šampanu ir pievagrybiais


INGREDIENTAI:

1 karpis (1,2 kg),
2 stiklinės šampano,
150 g sviesto,
150 g pievagrybių,
1 šaukštas miltų,
100 g grietinėlės,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruoštą karpį supjaustykite gabalais, pabarstykite druska, dėkite į troškintuvą, užpilkite šampanu ir troškinkite ant nedidelės ugnies 7 min. Keptuvėje su sviestu pakepkite susmulkintus pievagrybius, tada suberkite miltus ir įpilkite šiek tiek šampano, kuriame troškinosi žuvų gabaliukai, grietinėlę, įberkite truputį druskos. Pagamintą padažą užpilkite ant žuvų ir dar troškinkite apie 20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668