Mieliniai žuvų pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mieliniai žuvų pyragėliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
25 g mielių,
100 g pieno,
1 kiaušinis,
1 stiklinė grietinės,
500 g miltų,
truputis cukraus,
druskos.

Į d a r u i:
800 g šaldytų jūrų lydekų filė,
2 riekelės, batono,
2 virtos morkos,
1 kiaušinis,
truputis krapų,
druskos,
pipirų,
žuvų prieskonių,
1 svogūnas,
aliejaus,
pieno batonui išmirkyti,
1 kiaušinis ie
sezamų sėklų pyragėliams papuošti.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų paruoškite tešlą. Žuvis, morkas ir išmirkytą batoną sumalkite mėsmale. Įmuškite kiaušinį, įberkite krapų, druskos, pipirų, žuvų prieskonių, sudėkite susmulkintą ir pakeptą su aliejumi svogūną. Gerai išmaišykite.

Tešlą padalykite į dvi dalis. Vieną dalį iškočiokite ir įklokite į miltais pabarstytą skardą. Iš įdaro formuokite kotletukus ir dėkite ant tešlos, palikdami tarpus. Antrą tešlos lakštą iškočiokite šiek tiek didesnį - kad įdėjus į skardą jis nebūtų išsitempęs.

Lakštą uždėkite ant išdėliotų kotletukų ir tešlai skirtu ratuku įspauskite kvadratinių pyragėlių linijas. Pyragėlius patepkite kiaušinio plakiniu, pabarstykite sezamų sėklomis ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 min. Patiekite karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668