125 g minkšto sviesto,
110 g rudojo cukraus,
kiaušinis,
šaukštas vanilinio cukraus,
150 g kvietinių miltų,
0,5 šaukštelio akmens druskos,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
100 g smulkinto juodojo šokolado,
70 g smulkintų karijų arba graikinių riešutų.
GAMINIMAS:
Sviestą ir cukrų išsukite iki purumo. Įmuškite kiaušinį, suberkite vanilinį cukrų ir masę kiek paplakite. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, druską ir kepimo miltelius. Suberkite į sviesto masę.
Suberkite smulkintą šokoladą, riešutus ir išmaišykite. Semkite tešlą šaukštu ir kepimo popieriumi ištiestoje skardoje suformuokite apvalius sausainius. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 10-12 minučių. Tiekiant apibarstykite milteliniu cukrumi.