Grybienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybienė


INGREDIENTAI:

1/2 kg voveruškų,
100 g lašiniukų ar taukų,
4 bulvės,
2 svogūnai,
1 skiltelė česnako,
2 morkos,
3 šaukštai grietinės,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Voveruškos gerai nuplaunamos ir smulkiai supjaustomos. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, paspirginami su susmulkintais svogūnais. Riebalai su svogūnais supilami į indą, sudedamos voveruškos, kubeliais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuotos morkos, susmulkintas česnakas, druska, pipirai. Viskas troškinama, kol suminkštės bulvės. Baigiant troškinti, supilama grietinė ir užvirinama. Valgoma pietums su duona ir šviežiais ar raugintais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668