Želė tortas "Uogų gaiva" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Želė tortas "Uogų gaiva"


INGREDIENTAI:

1 pakelio citrinų želė,
1 pakelio braškių želė,
15 g želatinos,
200 g varškės,
200 ml natūralaus jogurto,
100 g cukraus,
1 puodelio rabarbarų,
šviežių braškių.


GAMINIMAS:

Želatiną išbrinkinkite. Atskiruose induose pasiruoškite citrinų ir braškių želė, atvėsinkite. Rabarbarus supjaustykite gabaliukais. užvirinkite apie 100 ml vandens, sudėkite rabarbarus, supilkite cukrų ir virkite, kol jie suminkštės.

Atvėsinkite, įdėkite varškę ir jogurtą, gerai išmaišykite. Pasiruoškite indą, kuriame formuosite tortą. Įpilkite sluoksnį citrinų želė, į ją sudėkite braškių puseles, padėkite į šaldytuvą stingti. Tada supilkite likusią citrinų želė, sustingdykite.

Ant viršaus pilkite sluoksnį baltos masės, vėl sustingdykite. Tuomet pilkite braškių želė, baltą masę ir vėl braškių želė. Nepamirškite, kad kiekvienas sluoksnis turi sustingti ir tik tada pilkite kitą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668