3 kiaušinių,
70 g rudojo cukraus,
170 g minkšto sviesto,
žiupsnelio druskos,
150 g miltų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
2 pakelių vanilinio cukraus,
400 g įvairių uogų,
150 g mėgstamo jogurto,
100 g maskarponės sūrio,
2 šaukštų kapotų pistacijų,
2 šaukštų citrinų sulčių,
1 šaukšto cukraus pudros,
mėtų lapelių papuošti.
GAMINIMAS:
Kiaušinius, 150 g sviesto, cukrų ir druską išplakite iki purumo. Suberkite persijotus su kepimo milteliais miltus, 1 pakelį vanilinio cukraus, viską išmaišykite. Palikite tešlą 10 min. Uogas nuplaukite ir išvalykite. Sumaišykite jogurtą, pistacijas, maskarponės sūrį, likusį vanilinį cukrų ir citrinų sultis.
Čirvinių blynų keptuvę įkaitinkite, patepkite likusiu sviestu ir iškepkite 8 blynus. Blynus patiekite su uogomis ir paruoštu kremu, pabarstykite cukraus pudra, papuoškite mėtų lapeliais.