Avokadas,
saujelė šaldytų žirnelių,
4 didelės morkos,
2 bulvės,
150 g lašišų filė,
šaukštas dirbtinių raudonųjų ikrų,
po 2 šaukštus grietinės ir
riebios varškės,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
kapotų žalumynų,
saujelė gražgarstės salotų,
šaukštelis citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Avokadą nuplaukite, nulupkite, kauliuką pašalinkite, minkštimą supjaustykite nedideliais kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Morkas ir bulves gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Žirnelius atšildykite ir nuvarvinkite. Lašišų filė supjaustykite nrdideliais gabalėliais.
Visas daržoves sumeskite į gilesnį dubenį, sumaišykite su grietine, varške ir ikrais. Salotas pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir kapotais žalumynais. Tiekite suformavusios dailius bokštelius su gražgarstėmis salotomis.