Biscotti su riešutais (desertas) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Biscotti su riešutais (desertas)


INGREDIENTAI:

3 kiaušiniai,
pusės stiklinės cukraus,
250 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
150 g migdolų,
pagal skonį vanilinio cukraus,
cinamono,
citrinų sulčių,
jeigu norite, galite įpilti kelis lašelius migdolų esencijos,
kiaušinio baltymas.


GAMINIMAS:

Migdolus nuplaukite, nusausinkite, padžiovinkite orkaitėje, susmulkinkite ir sumaišykite su miltais bei kepimo milteliais. Kiaušinius iki purios masės išplakite su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Gautą masę supilkite į miltus, pagardinkite citrinų sultimis, cinamonu, pagal skonį pasūdykite ir vėl išplakite elektriniu plakikliu.

Iš tešlos drėgnomis rankomis formuokite pailgas nedideles duoneles (kepant jos padidės), jas aptepkite plaktu kiaušinio baltymu. Biscotti kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Pravėsusius kepalėlius supjaustykite nedidelėmis riekelėmis, jas išdėliokite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje ir palaikykite dar karštoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668