Nedidelė cukinija,
morka,
japoninis ridikas,
300 g rūkytų lašišų filė,
200 g riebios grūdėtosios varškės,
šaukštelis citrinų sulčių,
2 šaukštai natūralaus jogurto,
saujelė kapotų krapų,
druskos.
GAMINIMAS:
Varškę sutrinkite elektriniu plakikliu, pasūdykite, pagardinkite sultimis, supilkite jogurtą, suberkite smulkintus krapus ir viską gerai išmaišykite. Morką ir japoninį ridiką nuskuskite, supjaustykite plonais pailgais šiaudeliais. Cukiniją taip pat. Ant lašišų filė gabalėlių krėskite puraus varškės įdaro, tada dėkite daržovių šiaudelių.
Susukite suktinukus, juos apšlakstykite citrinų sultimis. Suktinukus pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą, kad varškės masė sustingtų. Tiekite su apkepu baltos duonos skrebučiu ir citrinos skiltele.