Mėsos padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos padažas


INGREDIENTAI:

300 g mėsos faršo,
100 g svogūnų,
2 susmulkintų česnako skiltelių,
400 g konservuotų pomidorų savo sultyse,
2 šaukštų grietinės,
2 šaukštų aliejaus,
petražolių.


GAMINIMAS:

Svogūnus smulkiai supjaustykite. Faršą kepkite keptuvėje 10 min., po to sudėkite svogūnus ir kepkite dar 3 min. Tada sudėkite prieskonius, česnaką, pomidorus kartu su skysčiu. Išmaišykite ir 20 min. troškinkite, po to sudėkite grietinę, petražoles ir viską išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668