Varškės košė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės košė


INGREDIENTAI:

200 g varškės,
2-3 šaukštų ryžių,
2 šaukštų krakmolo,
0,5 l pieno,
2 stiklinių vandens,
50 g sviesto,
2-3 šaukštų slyvų, braškių ar aviečių uogienės,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Nuplautus ryžius virkite 8-10 min. ir supilkite karštą pieną. Dar kelias minutes virkite, kol ryžiai suminkštės. Tada sudėkite varškę, įberkite druskos ir nedideliame vandens kiekyje išmaišytą krakmolą.

Maišydami užvirinkite ir nukelkite nuo viryklės. Įdėkite sviesto, išmaišykite. Varškės košė yra tiršta. Ji valgoma šilta arba šalta kaip desertas su uogiene.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668