400 g keptos jautienos,
2 didelių greipfrutų,
400 g konservuotų šparaginių pupelių,
1 svogūno,
1 gūžės šviežių salotų.
P a d a ž u i:
4 šaukštų alyvų aliejaus,
2 šaukštų obuolių arba baltojo vyno acto,
po žiupsnelį cukraus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais. Įmaišykite nuluptas greipfrutų skilteles, žiedais pjaustytą svogūną, nukoštas bei pasmulkintas pupeles. Paruoškite padažą iš recepte nurodytų produktų, užpilkite ant salotų.
Uždenkite ir lengvai pakratykite. Pusvalandį palaikykite šaltai. Sukrėskite atšaldytą mišinį į gilią salotinę, išklotą nuplautais ir nuvarvintais salotų lapais, pabarstykite grūstais pipirais.