Žirniai prie alaus receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirniai prie alaus


INGREDIENTAI:

2 stiklinių neskaldytų žirnių,
1 svogūno,
gabaliuko rūkytos šoninės,
aliejaus kepti,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Žirnius per naktį išmirkykite ir virkite pasūdytame vandenyje (2 dalys žirnių-3 dalys vandens) ant vidutinės ugnies tol, kol žirniai suminkštės. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, kol pagels.

Šoninę supjaustykite šiaudeliais ir apkepinkite. Žirnius sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite kepintų svogūnų ir šoninės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668