Žuvienė II receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvienė II


INGREDIENTAI:

2,5 l vandens,
1-1,5 kg žuvų,
1 didelio svogūno,
morkų,
kelių laurų lapelių,
krapų,
petražolių,
po 10 žirnelių kvapiųjų pipirų,
juodųjų pipirų,
druskos,
marlės maišelio.


GAMINIMAS:

Nupjaustykite žuvų uodegas, pelekus, galvas. Visą tai sudėkite į marlės maišelį, užriškite ir įdėkite į puodą su vandeniu.Įdėkite išdorotas žuvis į puodą su vandeniu, visais prieskoniais, išvirkite, nugraibykite putas, tuomet išvirusias žuvis išgriebkite į kitą dubenį, o į puodą su sultiniu dėkite kitas žuvis - jeigu jų dar liko.

Dėl didelio kiekio išvirtos žuvies sultinys bus išties gardus, tirštas, sodraus, stipraus skonio. Visa tai galite virti su bulvėmis, porais bei salierais.Į žuvienę pridėkite virtų žuvų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668