2 pakuotės krabų lazdelių,
3 avokadai,
pusės citrinos sulčių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
smulkintų žalumynų.
K r e m u i:
pakelis riebios varškės,
indelis plakamosios grietinėlės,
šaukštelis ryžių acto,
šaukštas grietinės,
šaukštelio nutarkuotos citrinos žievelių,
pagal skonį druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Avokadus nulupkite, perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką, tada supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Krabų lazdeles susmulkinkite, sumaišykite su avokadais, tada pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir išdėliokite į kelias stiklines taures.
Paruoškite varškės kremą: riebią varškę gerai ištrinkite su grietine, ryžių actu, prieskoniais ir nutarkuotomis citrinų žievelėmis, tada įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę. Kremo krėskite ant salotų, puoškite petražolių šakele. Salotas tiekite su skrudintos baltos duonos riekelėmis.