2 stiklinės miltų,
100 g sviesto,
2/3 stiklinės cukraus,
kiaušinis,
50 g imbierų,
šaukštelis kepimo miltelių,
3 šaukštai migdolų,
šaukštelis cinamono,
gvazdikėlių.
GAMINIMAS:
Miltus sumaišykite su cinamonu, gvazdikėliais ir kepimo milteliais. Suberkite į miltus sutarkuotus imbierus. Išplakite suminkštėjusį sviestą su cukrumi iki kremo konsistencijos, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite. Į šią masę suberkite miltus, užminkykite tešlą, iškočiokite.
Su formelėmis išpjaukite iš tešlos figūrėles. Sudėkite jas į sviestu pateptą skardą. Sugrūskite migdolus ir pabarstykite jais figūrėles. Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 7-10 minučių.